fbpx

Fearlessly Feminine Netherlands

Fearlessly Feminine is er voor jonge en volwassen vrouwen. Die weten hoe het is en voelt om gebukt te gaan onder gevoelens van angst. En dus om gekleineerd te worden, er niet bij te mogen horen en zich in allerlei bochten te moeten wringen. In de hoop dat ze dan uiteindelijk misschien alsnog geaccepteerd zullen worden.

Fearlessly Feminine: het gedachtegoed

Gevoelens van angst komen onder zowel kinderen als volwassenen veel voor. Op school, bij de sportclub, op het werk, vrienden onder elkaar; angst viert hoogtij in onze maatschappij. Wanneer angst profileert, ontbreekt het ons aan het vertrouwen, de moed en de sociale vaardigheden om voor onszelf op te komen. Daarom heb ik Fearlessly Feminine in de wereld gezet: om diegenen die zichzelf weerbaar willen maken tegen hun gevoelens van angst, spelenderwijs van de benodigde sociale vaardigheden, maar ook spirituele vorming te voorzien. Opdat ze boven hun angst zullen uitstijgen en Liefde weer toelaten in hun leven.

Je staat er nooit alleen voor

Sociale vaardigheden en spirituele vorming zijn voor mij onlosmakend met elkaar verbonden. Sociale vaardigheden stellen je in staat om succesvol te functioneren in sociale omgevingen. Spirituele vorming zorgt ervoor dat je sensitiever wordt waardoor je op een dieper niveau met jezelf in contact komt. Waardoor je jezelf (en anderen) van succes kan garanderen. Je weet dan namelijk dat jouw bestaan een reden heeft, dat je een spiritueel wezen bent en onderdeel uitmaakt van een groter geheel: het universum. Hoe eerder je je dit beseft, hoe succesvoller je door het leven zult gaan en het weer gaat zien als een blijmoedige verkenningstocht!

Gedachtegoed

Wat je als volwassene moet weten, ligt in het volle zicht verborgen in jouw kinderjaren

Hierbij zijn de kinderjaren van wezenlijk belang. Want ook al zijn we geen kind meer, het kind in ons houdt nooit op te bestaan en vergeet niets. Jouw innerlijk kind is zelfs de kern van jouw bestaan en heeft daarom alle wijsheid in pacht. In andere woorden: zij weet wie jij ├ęcht bent en wil je dit laten herinneren. Dit betekent dat alles waar zij – en dus jij – voor staat, ook hetgeen zij heeft meegemaakt en nog niet heeft kunnen verwerken, steeds bij je terug zal komen totdat het gezien, gehoord en doorvoelt wordt. Door deze relatie met dit deel van jezelf te herstellen, kom je dus weer in contact met al waar jij voor staat: jouw ziel, haar missie en alles waar jij gelukkig van wordt.

Gedachtegoed

Next Post

Mijn verhaal: van pijnpunt naar krachtbron

vr apr 17 , 2020
Van jongs af aan was angst mijn graadmeter en ben ik gepest. Ik mocht er vaker niet dan wel bij horen. Hierdoor ontstonden voor mij […]
Pesten

You May Like