fbpx

Kleurenreading

Fearlessly Feminine 2

Wil jij je zielsbewustzijn vergroten?

Soms lopen we vast. Lopen we dagen, weken, maandenlang met een vraag rond waarvan het – voor ons correcte antwoord waar we naar opzoek zijn – uit blijft. Dit heeft er mee te maken dat onze eigen realiteit iedere seconde door onze hersenen wordt geconstrueerd op basis van maar 40 snapshots van informatie uit een totaal van 11 miljoen. De andere 10.900.060 worden geabsorbeerd door jouw onderbewustzijn en zo blijf je bewust onbewust van hun bestaan.

Ook kan het zijn dat jouw realiteit, zoals jij hem waarneemt, wordt/is ontkend. Als dit geregeld is gebeurd, ben je zeer waarschijnlijk jouw realiteit gaan aanpassen. Hierdoor zijn de stukjes die jou uniek maken naar de achtergrond verschoven, ofwel in je onderbewustzijn.

Om je blinde vlekken en hetgeen jou uniek maakt weer zichtbaar te maken, kan het helpen om m.b.v. externe tools – zoals een kleuren reading – de zaken vanuit een ander en/of breder perspectief te bekijken.


Laat de taal van kleur dan tot je spreken

De kleine kleurrijke flesjes die je op de foto’s ziet, behoren tot het Aura-soma kleurensysteem: een holistisch systeem om lichaam, geest en ziel mee in balans te brengen. En helpen je om datgene wat onbewust is geworden weer bewust te maken. Dit is mogelijk doordat deze flesjes tot jou spreken in een eeuwenoude taal die jij instinctief begrijpt: de taal van de emotie. Zowel kleur als emotie zijn namelijk vormen van energie. Ook de gekleurde oliën die in de flesjes zitten, zijn gemaakt van levende energieën van kristallen, bloemen, kruidenextracten en essentiële oliën. Dus wanneer jouw energieveld contact maakt met het energetische veld van kleur, kies je intuïtief de kleuren die je nodig hebt. Je bent dus de kleuren die je kiest.

Kleurenreading


Wat een Kleuren Reading jou schenkt

Groter bewustzijn over wie je was, waar je nu staat en welke stappen je nu mag zetten. Zodat je datgene waar je naar verlangt kan gaan manifesteren
Kennis over je kwaliteiten, gaven en talenten
Een nieuwe stoot energie en zelfvertrouwen
Na afloop ontvang je van mij een mooi digitaal boekje waarin ik jouw verhaal voor je heb uitgeschreven


Kleurenreading


Zo gaat een Kleuren Reading in z’n werk

Wanneer je een reading komt doen, kies je 4 flesjes (uit de Aura-Soma collectie van 117 stuks). Deze kies je op basis van je intuïtie. Dus waar je oog steeds weer naartoe wordt getrokken, los van of je ze mooi vindt. De flesjes afzonderlijk, maar ook in verbinding met elkaar, vertellen een verhaal over jou. Tijdens de reading tune ik in op jouw belevingswereld. Zo kan ik je helpen deze diepere betekenis achter je kleurkeuzes te vinden. Na afloop ga je met nieuwe inzichten naar huis en is je kijk op kleur (zeer waarschijnlijk) voorgoed verandert.


Kleuren reading Alkmaar