fbpx

The Fearlessly Feminine Journey

pesten

Pesten oplossingen


Ervaar jij twijfel over jezelf, je capaciteiten en je reden van bestaan?

Wanneer je onder angstgevoelens gebukt gaat of bent gegaan, heb je het gevoel dat jouw werkelijke zelf niet goed genoeg is en dat je er vaker niet dan wel bij mag horen. Het is alsof je niet gehoord en niet gezien wordt. En wanneer je wel gehoord en gezien wordt, wordt je gekleineerd en/of uitgelachen.

Maar wanneer jij jouw ware gevoelens en gedachten stilhoudt en je aanpast aan wat de ander blij maakt, wordt je niet afgewezen en mag je erbij horen. Echter, gaan de angstgevoelens en het gevoel van niet goed genoeg te zijn, niet weg en blijf je het gevoel hebben dat je je keer op keer opnieuw moet bewijzen om erbij te mogen blijven horen.

Omdat ik zelf van kinds af aan jarenlang door de bril van angst de wereld heb waargenomen, weet ik heel goed hoe het is om onder gevoelens van angst gebukt te gaan en wat de gevolgen hiervan zijn. En daarom hoe belangrijk het is om uit dit patroon te breken, om full force uit te komen voor wie je werkelijk bent en dat Fearlessly te Zijn. Want:

Bestaansrecht voor wie je in essentie bent, hoef je niet te verdienen – dat is een geboorterecht.


De sleutel tot verlichting is het vergroten van je bewustzijn

Je wilt je graag zelfverzekerd en in staat voelen om je werkelijke authentieke zelf met al haar gaven aan de wereld te tonen. Het bereiken van jouw hoogste potentieel is niet onderhandelbaar. De vraag is alleen: hoe?

Het grote geheim hierachter is het creëeren van een groter bewustzijn op de realiteit die jij van jezelf waarneemt. Deze realiteit wordt namelijk iedere seconde door jouw hersenen geconstrueerd op basis van maar 40 snapshots van informatie/sensaties uit een totaal van 11 miljoen. De andere 10.900.060 worden geabsorbeerd door jouw onderbewustzijn en zo blijf je bewust onbewust van hun bestaan.

Kleurbewustzijn, Astrologie, Numerologie en Sprookjes helpen mij elke dag weer om mijn onbewuste snapshots zichtbaar te maken. En zijn de reden dat ik me vrij heb kunnen maken en kan blijven van innerlijke blokkades waardoor ik me nu verbonden, vertrouwd en vrij voel in en met mezelf en het universum. Daarom heb ik er alle vertrouwen in dat deze tools jou ook zullen helpen op jouw pad om Fearlessly jezelf te zijn en te blijven.


Hiervoor gaan we contact maken met jouw werkelijke Zelf a.d.h.v.:

Pesten en AstrologiePesten en kleurpestenPesten en personal brandingPesten en balansenPesten coaching


Pesten individualiteit


Voor wie is the Fearlessly Feminine Journey?

Deze journey is voor zowel vrouwen als voor mannen die hun bewustzijn willen vergroten en die in contact willen komen met de Fearless Feminine binnen in hen. Wij mensen zijn namelijk alles en we zijn niets. We zijn niets en we zijn alles. Dit betekent o.a. dat we als man ook vrouw zijn en als vrouw zijn we ook man.

Het zit in ons DNA

Een kind wordt geboren uit een zaadcel van een man en een eicel van de vrouw: zowel het mannelijke als het vrouwelijke is dus in het geboren kind verenigd. Het lichaam heeft dan ook niet voor niks 2 kanten, waarvan de ene kant ons vrouwelijke deel representeert en de andere kant ons mannelijke deel (of dit links of rechts is, is voor ieder ansich). Het is als de zon (mannelijk) en de maan (vrouwelijk). Als yin (vrouwelijk) en yang (mannelijk). In het midden kanaal – tussen deze twee delen – huist wie jij werkelijk bent: jouw ziel.


Fearlessly Feminine JaartrajecttFearlessly Feminine Jaar trajectt


Het doel hiervan is om jouw ziel in dit middenkanaal in balans te houden door het mannelijke en het vrouwelijke in jou fundament te geven. Wanneer we gebukt gaan onder angst raken we veelal uit ons middenkanaal en verbonden met één van deze twee kanten in ons. Wordt het vrouwelijke in ons afgewezen, verbinden we ons met ons mannelijke deel en vice versa.

Om weer te kunnen connecten met wie we werkelijk Zijn als ziel, is het van belang dat we deze twee energieën in ons weer in balans gaan brengen met elkaar. En daarom het deel in ons dat altijd is afgewezen, weer gaan omarmen. Want als het fundament weer stevig staat, zal onze ziel, wie we werkelijk zijn, er vol zelfvertrouwen doorheen durven gaan schijnen. Dan komen we volledig in onze kracht en dát is magisch.

Kom in balans

Ik heb mij gedurende de eerste 20 jaar van mijn leven meer verbonden met de mannelijke kant in mij als met mijn vrouwelijke kant. Vanaf mijn 20e ben ik mijn vrouwelijke kant meer en meer gaan omarmen. Waardoor ik nu kan zeggen dat het mannelijke met mijn vrouwelijkheid is geïntegreerd. Ik ben in balans en daarom kan ik zowel mannen als vrouwen, jong en oud, in dit traject begeleiden om weer meer in contact te komen met hun Feminine side.


Fearlessly Feminine Jaartraject


Wat the Fearlessly Feminine Journey jou geeft:

Pesten aanmelding

❀ Kennis en tools zodat jij je kan bevrijden van beknellende patronen en conditioneringen die je ervan weerhouden om te ontdekken wie jij werkelijk bent, wat jij wilt en waarom je doet wat je doet
❀ Zelfvertrouwen door zelfacceptatie: je gaat jezelf zien door je eigen ogen
❀ Zelfliefde en eigenwaarde waardoor je meer gelijkwaardigheid in je vriendschappelijke en liefdes relaties zal ervaren
❀ Meer innerlijke rust, zelfvertrouwen, energie en kracht
❀ Verbinding tussen body, mind, heart & soul
❀ Een groter en verscherpt zintuigelijk bewustzijn waardoor je haarfijn kan aanvoelen wat wel bij jou past en wat niet
❀ Bevrijding van de verlammende angst rond de zin van het leven

❀ Gevoel van bestaansrecht
❀ Je bent in staat om zonder te oordelen, accepterend en waarheidlievend door het leven te gaan
❀ Meer focus op wat goed voelt voor jou en wat jij wilt manifesteren
❀ Je bent in staat om jezelf en anderen op liefdevolle wijze te begrenzen wanneer nodig
❀ Communicatieve vaardigheden waardoor jij je gedachten en gevoelens onder worden kan brengen en voor jezelf durft op te komen
❀ Je voelt je op je gemak wanneer je iets voor jezelf doet in stilte


Fearlessly Feminine JaarTraject


The Fearlessly Feminine Journey bestaat uit:

❀ Gratis en vrijblijvend online of offline kennismakingsgesprek. Van ongeveer 30 min. om te bepalen of er een wederzijdse klik is
❀ 16 live of online 1 op 1 coaching sessies van max. 2 uur
❀ Je ontvangt van mij een verhaalende samenvatting van ieder coaching gesprek. Zodat je hetgeen dat is aangeraakt nog eens tot je kan nemen en dieper kan laten doorwerken
❀ Tussen de coaching sessies door ben ik voor al jouw vragen bereikbaar via de mail en de app Telegram. Ook het inplannen van tussentijdse coaching calls behoort tot de mogelijkheden
❀ Ondersteuning, tips en advies bij het creëeren van een lifestyle die bij jou past
❀ Opdrachten die jou ondersteuning en verdieping bieden waarmee je zelfstandig aan de slag kunt
❀ VIP dag voor jouw personal branding


Fearlessly Feminine Jaarrtraject