fbpx

Coaching op Toegepaste & Spiritueel-Intuïtieve wijze

Omgaan met angst

Zien, voelen & erkennen

Het geheim van mijn manier van coaching is dat ik niet therapeutisch of psychologisch-achtig met jou bezig ben. Vanuit mijn hart tune ik in op jouw belevingswereld en staan jij en jouw verhaal centraal. Dit doe ik met mijn kernkwaliteit: luisteren – op alle niveaus. Doordat ik gebukt ben gegaan onder pestgedrag, heb ik namelijk voelsprieten ontwikkeld waarmee ik intuïtief hoor en voel wat er bij jou gehoord en gezien wil worden. En waar je onbewust naar verlangt om uit te spreken, maar nooit hebt gedurfd.


Ik weet elke rots, boom en elk wezen,
heeft een ziel, heeft een leven, heeft een taal

– Pocahontas

Het spirituele in het alledaagse leren herkennen

Alhoewel het spiritueel bewustzijn en haar wetten verstopt zitten in de werking van onze natuur en we ons daardoor niet altijd bewust zijn van haar bestaan, is ze wel degelijk aanwezig en op alles en iedereen van toepassing. Ze vormt zelfs de geheime sleutel tot het creëren van een ieders succes en geluk. Dus ook voor die van jou! Daarom heb ik het The Fearlessly Feminine Journey ontwikkeld waarin we jouw spirituele bewustzijn stap voor stap & spelenderwijs gaan vergroten.


Omgaan met angst


Hoe?

Dit gaan we doen met behulp van Astrologie, Numerologie, de taal van kleur en licht en Sprookjes. Planeten, getallen en kleuren bezitten namelijk een zelfstandige kracht. Ze bevatten een trilling met ieder een eigen frequentie die resoneren met ons eigen energieveld. Sprookjes zijn overgeleverde vertellingen die oeroude waarheden bevatten over het leven. Ze belichten m.b.v. beeldentaal de weg die we als mensen hebben te gaan: om vrij en heel te worden, eenheid te bleven en overeenkomstig met ons innerlijk kompas te creëren. Daarbij creëren sprookjes hoop. Hoop is wat nodig is om vertrouwen te blijven hebben in de kracht van Liefde.

Liefde bevrijd ons van angst

Dit geeft je diepe inzichten in jezelf waardoor de energie in en om het lichaam weer in balans komt. Zodat je weer in harmonie met jezelf en je omgeving kan leven. Zo gaan we al spelenderwijs jouw werkelijke ‘Ik’ verzorgen, voeden en aanmoedigen. Opdat ze aan ons durft te vertellen wat ze graag naar buiten wil brengen ツ☼

Ook ben je van harte welkom voor een kleurenreading waarin de kleuren jou inzichten geven die je kan toepassen in jouw alledaagse leven.


Fearlessly FeminineVrijblijvend kennismaken

Spreekt mijn aanpak jou aan en zou je er graag meer over te weten willen komen? Neem dan contact op met mij om een oriënterend kennismakingsgesprek in te plannen. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend.